© 2009 DeGraafPost         |         Post Production Supervisor         |         Tel + 31 6 267 89 830         |         info@degraafpost.nl

Maarten de Graafshapeimage_7_link_0
PortfolioDeGraafPost___Portfolio.htmlDeGraafPost___Portfolio.htmlshapeimage_8_link_0
ContactDeGraafPost___Contact.htmlDeGraafPost___Contact.htmlshapeimage_9_link_0
DeGraafPostDeGraafPost___DeGraafPost.htmlDeGraafPost___DeGraafPost.htmlshapeimage_10_link_0

Maarten de Graaf  (1973, Maastricht) is sinds 1995 werkzaam in de post production voor speelfilms, documentaires en TV-series.

Na het afronden van de opleiding aan de Grafische School te Amsterdam in de richting audio/visueel kon hij direct aan de slag in 1995 bij Image Creations te Amsterdam. Image Creations maakte destijds opticals en titels op de traditionele manier (met o.a. optische-bank, rostrum-Camera, matte-paintings) voor Nederlandse speelfilms en documentaires. Later zijn hier ook digitale faciliteiten aan toegevoegd waarbij Maarten verantwoordelijk was voor de digitale compositing en titel shots.

In 2005 is Maarten bij Cineco begonnen als project manager bij de digitale afdeling. Hier was hij verantwoordelijk voor het begeleiden van de diversen dgital intermediate projecten die bij Cineco zijn afgewerkt. Hierbij moet je denken aan de volgende disciplines zoals:  telecine, high-res film scanning, colorcorrection, geluid en de Arri-Laser. Ook de filmlaboratotium-werkzaamheden zijn voor hem geen onbekend terrein.

Na bijna 3 jaar te hebben gewerkt bij Cineco werd hij in 2007 gevraagd om het team bij Valkieser Capital Images te versterken als In-House Producer van de Film afdeling. Hierbij was hij het aanspreekpunt tussen Valkieser Capital Images en de klant, verantwoordelijk voor het maken van offertes en de post productie van de diversen speelfilms, documentaires en TV-series die binnen Valkieser Capital Images zijn afgewerkt.

Vanaf 2009 heeft Maarten de Graaf na 13 jaar post production ervaring besloten om verder te gaan als zelfstandig post production supervisor. Hij kan ingeschakeld worden voor het begeleiden van uw speelfilms, documentaires of TV-series.

Maarten de Graaf

HomeMaarten_de_Graaf___Media_Post_Production_Supervisor.htmlMaarten_de_Graaf___Media_Post_Production_Supervisor.htmlshapeimage_12_link_0